Yritys

Mc Clean Kiinteistöhoito Oy on yrittäjävetoinen yritys, joka on toiminut kiinteistöhuolto alalla jo yli 26 vuotta. Yritys on perustettu vuonna 1993. Yrityksen perustanut Kauko Mäcklin on määrätietoisesti luotsannut yritystä siihen, jota me tänä päivänä olemme, Ammattitaitoinen ja laadukas Kiinteistöhuoltoalan ammattilainen. Vuonna 2013 mukaan matkaan lähti yrityksen toinen omistaja Petri Valasvuori.

Alkuvuosina yritys keskittyi pankkikiinteistöjen huoltoon ja työllisti kokopäiväisesti 1 henkilön. 1990-luvun puolivälissä aloitettiin myös kiinteistöhuoltopalveluiden tuottaminen kantakaupunkilaisille asunto-osakeyhtiöille joista suurin osa on asiakkainamme vieläkin. 2000-luvulle saavuttaessa yrityksemme palvelujen kysyntä kasvoi jonka seurauksena palkattiin yritykseen 2 huoltomiestä lisää. Yrityksemme on noudattanut toiminnassaan hallittua kasvua, näin takaamme asiakkaillemme kokoajan hyvän palveluntason sekä hyvän työnjäljen. Tänä päivänä Yrityksemme vastaa noin 100 asiakaskohteen päivittäisistä kiinteistöhuoltopalveluista 20 ammattilaisen voimin. Henkilökunnan ammatilliseenkoulutukseen panostetaan voimakkaasti. Hyvin koulutetut työntekijät ovat yrityksemme käyntikortti.

Vuosien aikana Mc Clean Kiinteistöhoidosta on kasvanut varteenotettava ja merkittävä toimija kiinteistöhuoltoalalla. Yrityksemme panostaa alan parhaimpiin työvälineisiin ja laitteisiin.

Asiakaskuntamme koostuu mm. Liikekiinteistöistä, Asunto-osakeyhtiöistä, Kauppakeskuksista ja museoista.

Kalustomme on ympäristöystävällistä ja kantakaupunkiympäristöön soveltuvaa. Huollamme ja uusimme kalustoamme säännöllisesti taataksemme asiakkaillemme hyvin hoidetut ulkoalueet.

Toiminta-alueemme on:

  • Helsingin kantakaupunki
  • Eira
  • Kamppi
  • Punavuori
  • Jätkäsaari
  • Ruoholahti
  • Lauttasaari